Butikken er åben til kl 17:30 i dag.

Lindberg hos Optikkens Hus

lindberg

Hos Optikkens Hus har vi altid et bredt udvalg af Lindberg stel. Vi fører både Lindberg brillestel, solbriller og børnebriller. Lindberg er et Dansk mærke af højeste kvalitet. Alle stel er lavet af meget stærk titanium, hvilket både gøre stellet utroligt stærkt, men samtidig også meget let.

Brillestel

Lindberg brillestel har siden 1986 været blandt de aller bedste dansk produceret brillestel. Brillestelene kommer i mange former og typer, hvor de alle har den fælles egenskab, at rammen er bygget af det utroligt stærke titanium. Udover denne titanium, ligger der, efter type af stel, forskellige overflader, heriblandt horn og acetat.

Solbriller

Lindberg solbriller er lavet af det samme stærke titanium som brillestellene. Solbrillerne er født med et rigtigt stærkt filterglas, så fås i diverse farver. I langt de fleste Lindberg solbriller er der desuden også mulighed for at få indsat styrke i efter behov.

Børnebriller

Lindberg har i mange år været blandt de aller bedste børnebriller der eksistere. Den utroligt stærke og lette titanium skaber en meget optimal børnebrille, da børnene næsten ikke bemærker at de har brillen på, samtidig med at brillen er utroligt holdbar.

Kontakt os eller kom blot forbi butikken og oplev Lindberg

ADRESSE

Købmagergade 56
1150 København K

TELEFONNUMMER

Tlf: 33 12 34 18

EMAIL

E-mail: info@optikkenshus.dk

ÅBNINGSTIDER

Man- torsdag 09.30 – 17.30
Fredag 09.30 – 18.00
Lørdag 10.00 – 14.00
Søndag Lukket